Топ дестинации

Самолетни билети до Лондон

Лондон

повече
Самолетни билети до Барселона

Барселона

повече
самолетни билети до рим

Рим

повече

Дестинации

Самолетни билети до Лондон
03.01.2019
Със самолет до столицата на Обединеното Кралство може да стигнете от четирите най-големи български града - София, Варна, Пловдив и Бургас. До Лондон може да летите и от Букурещ и Солун - столицата на Румъния и вторият гръцки град, които са удобни предимно за българите от Североизточната и Югозападната част на страната. Един съвет от нас - важно е да прецените трансферното време и цената му до Down town. Така ще получите действителната стойност на предприетото пътуване.
Самолетни билети до Барселона
20.03.2016
Барселона е градът на мечтите Ви? Всяка година отлагате полет до една от перлите на Средиземно море? Евтините самолетни билети до втория по големина град в Испания са най-евтини само в Check.BG! Полети освен от София има и от двата ни черноморски града - Бургас и Варна. Директните самолетни полети са единствено от столицата, а варианти за придвижване до Барселона по въздух има и от румънския най-голям град - Букурещ и втория в Гърция - Солун.
самолетни билети до рим
03.01.2019
Древният и вечен Рим е вашата дестинация, но още не сте я покорили? Време е! Градът, към който водят всички пътища Ви чака! А само тук, в Check.BG ще Ви предложим евтини самолетни билети и удобни полети за Вашето вълнуващо пътуване до столицата на Италия. Разработихме този сайт с една единствена цел - да Ви помогнем да откриете най-добрите оферти за полети до и от Рим.
Самолетни билети до Амстердам
20.03.2016
Амстердам - градът от "долната земя". Велосипеди, лалета и живописни канали в тази свободна от суета столица. Тук ще Ви покажем, че ако не сте стигнали до главния град на Холандия, значи не сте усетили аромата на безгрижието. В Check.BG ще намерите най-изгодните билети за вашето high преживяване;-) А в тази страница за самолетни билети ще откриете готови оферти от и до Амстердам.
Самолетни билети до Атина
20.03.2016
Евтини самолетни билети до Атина? Удобни полети за Вашето бизнес или туристическо пътуване до древната столица на Гърция? Само Check.BG е сайтът, в който може да откриете и двете и то лесно и бързо. Системата за резервации е направена с цел да може сами да направите възможен Вашия полет и то в удобен за Вас ден и час. Тук ще откриете и необходимите Ви данни за летището и как да стигнете най-бързо и евтино до площад Синтагма.
Самолетни билети до Берлин
18.12.2018
Космополитен и древен, социалистически и класически - Берлин винаги ще ви изненада! Столицата на Германия събира в себе си духа на историята и удобството на модерния живот. Несъмнено една от задължителните дестинации на Стара Европа. Директни са вариантите за полети от София, Букурещ и Солун.
Самолетни билети до Венеция
20.03.2016
Само в Check.BG ще откриете евтини самолетни билети и удобни дати за отиване и връщане до най-романтичния град в Италия - Венеция. Само тук ще Ви предоставим най-важната информация за летищата, които обслужват туристическата дестинация, както и вариантите за транспорт до островния град. Имате опцията да търсите свободно и лесно най-добрите варианти за Вашата почивка в резервационната система на сайта ни, чрез лесната за навигиране форма за търсене.
Самолетни билети до Виена
20.03.2016
Виена - люлката на културата в цяла Европа. Тук са композирани едни от най-великите музикални произведения на всички времена. Тук ще откриете среща на класиката и софт модернизма и ще се влюбите в този град. Буквално в сърцето на Стария континент ще усетите аромата на историята и вкуса на истинския виенски шницел само на няколко спирки разстояние с метро или автобус. Изкушете се да откриете Виена с нашите предложения. Само в Check.BG ще откриете изгодни билети за самолет за удобни полети не само за Вас, а и за хората, с които ще споделите впечатления за цял живот от австрийската столица.

Търси самолетни билети

Брой пътници според възрастта (макс. 9 души)
18+ г
12-18
2-12г
0-2г
Самолетни билети София - Франкфурт
181 EUR
Wizz Air стартира нови 6 дестинации от Варнаповече