Топ новини

Ето коя компания отмени полет заради змия в багажното отделение на свой самолетповече

ТОП 10 на музикалните видеоклипове със самолети - част 6повече

Терминал от бъдещето – как ще изглеждат летищата през 2040 годинаповече

Новини

Чистата печалба на ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair отбелязва спад с 20% през първото тримесечие на финансовата й година.
Самолетните билети по линията Бургас - Москва - Бургас вече са в продажба. Полетите ще се изпълняват всеки ден до края на октомври. През зимното полетно разписание ще са ралични три пъти седмично.
Унгарската нискотарифна авиокомпания Wizz Air обяви новите условия в политиката си за ръчен и регистриран багаж, в сила от 29 октомври 2017 г.
24 часова разпродажба на самолетни билети от и до Лондон с 20% отстъпка на посока, отворена за всички клиенти на авиокомпанията.
Унгарската авиокомпания Wizz Air представи най-новата си дестинация - София - Братислава и пусна редица други полети на цени от 2,99 евро в посока.
Нискотарифната авиокомпания пуска нова дестинация - от Пловдив до Милано. Вижте кога е първият полет!
Експозицията на летище Сарафово ще бъде зонирана в три направления - Военновъздушна, Гражданска и Селскостопанска авиация.
Нискотарифните полети са удобна алтернатива на авто- и жп- транспорта за средноотдалечени пазари и те има по-голямо значение за пътувания с кратък престой.

Търси самолетни билети

Брой пътници според възрастта (макс. 9 души)
18+ г
12-18
2-12г
0-2г
Самолетни билети София - Ню Йорк
483 EUR