Wizz Air и rentalcars.com предизвикват конкуренцията в наземните и въздушните превози

2515
12.11.2014

Два транспортни гиганта обединиха усилия, за да предлагат конкурентни условия на клиентите си за най-удобни и евтини превози. Най-голямата в света платформа за коли под наем rentalcars.com и low cost превозвачът Wizz Air /Уиз Еър/ вече са партньори в общия транспортен бизнес. При резервация на самолетен билет, унгарският превозвач вече предлага и наем на кола от летището, което е крайна дестинация на полета. Услугата се изпълнява денонощно всеки ден от седмицата посредством международен call center и може да се заплати във всички основни валути.

Представители и на двете компании не скриха задоволството си от постигнатото споразумение. От страна на Wizz Air Даниел де Карвало заяви, че конкурентните евтини самолетни билети на превозвача от аерогарите във Варна, Бургас и Летище София позволяват на всеки достъп до 21 дестинации. След сделката за партньорство с rentalcars.com пътниците ще имат и автомобилно обслужване по обширната мрежа от летища на low cost компанията.

Опцията е лесна за всеки - по време на прозрачния и бърз процес на резервация пасажерите ще могат да добавят и автомобил под наем и то с общо плащане, преди резервацията да е финализирана. Де Карвало допълни още, че новите услуги са само с една цел - да допринесат за допълнителния комфорт по време на придвижването на клиентите до крайните точки на пътешествието или бизнес пътуването им.

Петър Руни от rentalcars.com от своя страна също заяви, че най-голямата световна платформа за коли под наем ще продължи да подкрепя онлайн бизнеса на въздушния нискотарифен превозвач за наем на коли и ще помага за допълнителните им приходи. Фокусът на rentalcars.com е подсигуряване на най-доброто при автомобилите под наем и неспирното подобряване лоялността към редовните клиенти, които често ползват услугите на on line платформата.

4,7 милиона са наетите коли чрез rentalcars.com само за една година в 24 хиляди локации по целия свят. Най-голямата платформа за наем на автомобили е базирана в Манчестър.

13,9 милиона пътници за миналата година е превозила най-голямата нискотарифна въздушна компания за Централна и Източна Европа - Уиз Еър. Към момента флотът й наброява 54 самолета Airbus А320, които летят по 340 линии между 36 държави.

Коментирайте

Вижте още

news_pict_20181218155930000000.jpg
Wizz Air стартира нови 6 дестинации от Варнаповече
news_pict_20190103163034000000.jpg
Райънеър отчете спад в печалбата сиповече
news_pict_20180709134239000000.jpg
Аерофлот стартира ежедневни полети от Бургас до Москваповече

Коментари

0

Търси самолетни билети

Брой пътници според възрастта (макс. 9 души)
18+ г
12-18
2-12г
0-2г
Самолетни билети София - Женева
61 EUR