Във Великобритания превърнаха стари хеликоптери в луксозни бунгала

2404
05.03.2015

По целия свят съществуват различни интересни и нетрадиционни идеи за летни къщи и градински навеси. Преди доста години изключтелно популярни са били беседките по нивите, превърнати в такива от стари автобуси или стари товарни коли. Явно, тази мода на преобразяване на стари возила в удобни мебели се завръща и то с пълна сила.

Голяма изненада поднесоха на всички собствениците на къмпинг Ream Hills Caravan Park, който се намира в непосредствена близост до английския град Блекпул. В девет отдавна неизползвани стари военни хеликоптери предприемчиви местни жители създадоха комфортни мини бунгала.

Мозъкът на проекта - Сара Джерард представя нестандартните къщички за почивка и дори позира съвсем професионално пред, върху и във военните хеликоптери, преобразени до неузнаваемост.

Идейният стожер на проекта - Сара Джерард представя нестандартните къщички за почивка
Невероятната къща-кабина е предназначена за четирима. Едно от леглата в нея е разположено в опашката на машината. Второ легло може да бъде разпънато в рамките на 2 минути.

В девет отдавна неизползвани стари военни хеликоптери предприемчиви местни жители създадоха комфортни мини бунгала
Хотелската мини стая е оборудвана с микровълнова печка, мини кухня, дори плазмен телевизор телевизор. Панорамните прозорци на летателния апарат, отдавна кацнал завинаги на земята, с едно движение могат да бъдат скрити от любопитните погледи. Това става, благодарение на плътните първокачествени завеси, част от интериорния замисъл.

Невероятната къща–кабина е предназначена за четирима
За подсилване на уютното усещане, собствениците на хотелския мини комплекс са използвали вградени халогенни лампи и LED осветление, както и приятни приглушени цветове.

Хотелската мини стая е оборудвана с микровълнова печка, мини кухня, дори плазмен телевизор телевизор

Коментирайте

Вижте още

news_pict_20181218155930000000.jpg
Wizz Air стартира нови 6 дестинации от Варнаповече
news_pict_20190103163034000000.jpg
Райънеър отчете спад в печалбата сиповече
news_pict_20180709134239000000.jpg
Аерофлот стартира ежедневни полети от Бургас до Москваповече

Коментари

0

Търси самолетни билети

Брой пътници според възрастта (макс. 9 души)
18+ г
12-18
2-12г
0-2г
Самолетни билети София - Кьолн
20 EUR