Предложение за брак с безмоторен самолет

1486
16.02.2015

Безпилотните самолети вече намират приложение в почти всички житейски сфери. Дроновете могат вече не само да помогнат на човек в беда и да Ви доставят пица до входната врата.

Един влюбен мъж от американския щат Южна Каролина откри съвсем ново приложение на безмоторните летателни апарати.

Блеър Гибсън предложи на приятелката си Бриана Флетчър  да се омъжи за него като достави годежния пръстен с... безмоторен самолет. След като доказа, че любовта витае във въздуха, мъжът от Южна Каролина призна пред целия свят колко много обича бъдещата си съпруга:

Дрон донесе годежния пръстен на Бриана от Южна Каролина"Запознахме се преди 4 години в църква. В началото общувахме само като приятели", твърди Блеър Гибсън. "Впоследствие започнахме да излизаме и преди година осъзнахме, че и двамата искаме да бъдем до края на живота си заедно. Много я обичам", не крие чувствата си младият мъж.

За да затвърди пред всички искрената си любов към Бриана, Блеър решава, че ще постави начало на общия им житейски път по изключително зрелищен начин.

За да бъде запомнящо се, Гибсън избира да "достави" до ръката на избраницата си годежния пръстен с помощта на дрон.

След като безмоторният самолет каца пред слисаната бъдеща булка, Блеър прави всичко по правилата на стандартното предложение на брак – пада на колене, пита Бриана дали ще стане негова съпруга и изважда пръстена от дрона. И то не какъв да е пръстен, а този, който прабаба му е пазила за специалния ден на своя любим внук.

Годежният пръстен е на прабабата на годеника, запазен за специалния ден на любимия й правнук"Чудех се защо приближава този дрон към нас. В началото си помислих, че е някаква шега", казва щастливата Бриана.

Бъдещата булка скоро разбира, че това, което й се случва, е сбъднатата й мечта, дошла по въздух. Никой не се съмнява, че отговорът на младата жена на заветния въпрос от страна на Блеър е бил категорично "Да".

Коментирайте

Вижте още

news_pict_20181218155930000000.jpg
Wizz Air стартира нови 6 дестинации от Варнаповече
news_pict_20190103163034000000.jpg
Райънеър отчете спад в печалбата сиповече
news_pict_20180709134239000000.jpg
Аерофлот стартира ежедневни полети от Бургас до Москваповече

Коментари

0

Търси самолетни билети

Брой пътници според възрастта (макс. 9 души)
18+ г
12-18
2-12г
0-2г
Самолетни билети София - Базел
52 EUR