Никол Шерцингер заряза Хамилтън – искала пръстен, а той й отказал брак

2951
04.02.2015

Пилотът от Формула 1 - мулатът Люис Хамилтън, който само преди две години си купи личен самолет срещу скромните 23 млн. евро и то, за да е максимално близо до любимата си Никол Шерцингер е отказал на красивата поп дива да се омъжи за нея!

През 2013 г. Хамилтън не можеше да преживее факта, че любимата му участва в телевизионно предаване и даде колосалната сума за чартърен летателен апарат Bombardier CL-600, с който да лети до повелителката на сърцето му отвъд океана.

Люис Хамилтън в личния си чартърОще тогава самолетът беше оборудван свръхлуксозно - със спалня за горещите срещи между двамата и мини бар с напитки и кетъринг за влюбени.

Но - всичко това е история! Или поредният следновогодишен PR-ход на любимците на милиони по света?!

След  седемгодишна връзка, Никол Шерцингер и Люис Хамилтън се разделиха. Този път окончателно, твърди сп. „Сън“.

Причинатаq според изданиетоq е нежеланието на пилота на F1 да предложи брак на екс вокалистката на Pussycat Dolls.

Кървавочервеният самолет Bombardier CL-600, който Люиз купи, за да е по-близо до Никол по време на участието й в ТВ шоу отвъд океанаНикол от своя страна се уморила да чака 30-годишният Хамилтън да предприеме важната крачка, тъй като очевидно вече е готова да свие гнездо и да създаде семейство.

Според близки до певицата източници тя била изкючително разстроена от раздялата, но не виждала друг изход.

Звездната двойка прекарвала все по-малко време заедно. След втората шампионска титла за Формула 1, Хамилтън е обсебен от идеята за спечели трета. Неотдавна той призна, че е напълно посветен на спорта.

Безспорно много амбициозната Никол също се радва на натоварен график. Но очевидно блясъка на славата си има цена. Ники понасяла много трудно факта, че тя и любимият й прекарват по-голямата част от времето си на стотици километри един от друг. Разстоянието й тежало и тя се чувствала отчаяна и в безизходица.

Никол Шерцингер и Люис Хамилтън по времето, когато бяха истински влюбениОт публикациите в пресата става ясно още, че голяма част от напрежението, което се пораждало между Никол и Люис, било създадено и от семейството на Шерцингер. По думите на самия Хамилтън, близките й оказвали постоянен натиск върху него да й предложи брак.  

Свърши ли 7-годишната приказка между Люис и Никол?Освен това пилот номер едно на Формула 1 смята, че е твърде млад да стане татко.

Наскоро в интервю той сподели и двамата с Никол обичат децата и общуват много добре с тях, но още им е рано да планират подобна крачка.

Дали обаче и Шерцингер мисли така? Едва ли.

Все пак изглежда, че не плановете за брак и деца са провалили романа на Ники и Люис, а тривиалното ограничение на времето и пространството.

Любовта им пламна през 2007 г. , като двамата периодично се разделяха и събираха през 2010, 2011 и 2013 г.  

Дали раздялата е окончателна – предстои да разберем!

 

 

Коментирайте

Вижте още

news_pict_20181218155930000000.jpg
Wizz Air стартира нови 6 дестинации от Варнаповече
news_pict_20190103163034000000.jpg
Райънеър отчете спад в печалбата сиповече
news_pict_20180709134239000000.jpg
Аерофлот стартира ежедневни полети от Бургас до Москваповече

Коментари

0

Търси самолетни билети

Брой пътници според възрастта (макс. 9 души)
18+ г
12-18
2-12г
0-2г
Самолетни билети София - Базел
26 EUR