Ясновидец предсказа самолетна катастрофа, смениха номера на полета

2711
22.11.2014

Суеверията понякога изиграват лоша шега и на големи авиокомпании като бразилската TAM. Последният случай е от преди няколко дни, когато местен ясновидец обяви сензационно, че полет JJ3720 на авиопревозвача ще претърпи трагичен инцидент. Паниката сред пътниците веднага принуди бразилската авиокомпания да промени номера на конкретния полет, тъй като пророкът бил един от най-известните в латиноамериканската страна и предсказанията му винаги се сбъдвали. Според ясновидеца машината щяла да се разбие веднага след отделянето й от пистата.

Популярният с точните си прогнози за бъдещето бразилец Jucelino Nóbrega da Luz /Жуселиньо Нобрега да Луз/ е повече от категоричен, че жестокият инцидент ще стане на 26 ноември, точно в 10,30 ч., веднага след излитането на самолета от международното летище Конгонас по дестинацията Сао Пауло - столицата Бразилия.

Да Луз твърди, че злополучната машина ще се разбие в сграда на един от главните булеварди на Сао Пауло, заради проблеми с двигателите. Гадателят е толкова убеден във видението си, че за още по-голяма достоверност заверил пророчеството си при местен нотариус.

След тази крайна стъпка ръководството на авиокомпания ТАМ преценила да промени номера на полета от JJ3720 на JJ4732. В официално съобщение до медиите авиопревозвачът твърди, че сигурността и безопасното пътуване на клиентите са ценности, към които се придържат от основаването на ТАМ. Това е и причината да бъде взет под внимание категоричният гадателски сигнал за тревога. От бразилския въздушен гигант ще следят внимателно самолетите си в сряда, денят, посочен за тройно критичен от Жуселиньо Нобрега да Луз.

За да успокоят пътниците и да няма отлив от резервации, дни преди полета на 26 ноември от местната служба за безопасност на авиацията подчертаха, че самолетите на ТАМ не прелитат след отделянето си от пистата над посочения в предсказанието булевард Паулиста в Сао Пауло.

Световните агенции припомнят, че гадателят Жуселиньо Нобрега да Луз е предсказал с абсолютна точност катастрофата, при която загина принцеса Даяна, инцидентът, отнел живота на пилота от Формула 1 Аертон Сена, както и смъртта на кандидат-президента на Бразилия Едуарду Кампуш през август тази година. Запознати с ясновидските способности на Да Луз пък успокояват, че гадателят не отгатна точните резултати на изборите за държавен глава на южноамериканската държава през 2006 г. Не се сбъдна и твърдението му, че през 2008 г. ще бъде открит лек за превенция от СПИН.

Коментирайте

Вижте още

news_pict_20181218155930000000.jpg
Wizz Air стартира нови 6 дестинации от Варнаповече
news_pict_20190103163034000000.jpg
Райънеър отчете спад в печалбата сиповече
news_pict_20180709134239000000.jpg
Аерофлот стартира ежедневни полети от Бургас до Москваповече

Коментари

0

Търси самолетни билети

Брой пътници според възрастта (макс. 9 души)
18+ г
12-18
2-12г
0-2г
Самолетни билети Варна - Карлсруе
31 EUR