Как мъж от Канада откри жената, с която ще направи околосветско пътешествие на борда на самолет?

2454
18.12.2014

Истински обществен фурор предизвика мъж от канадския град Торонто, след като направи нестандартно и неустоимо предложение, което ще се помни дълго време.

Джордан Аксани предизвика вниманието върху себе си като обеща напълно безплатна обиколка на света със самолет на дамата, която носи и двете имена на бившето му гадже.

Броени дни, след като съблазнителното предложение обиколи целия свят 28-годишния Джордан откри дамата, чието съществуване търсеше толкова нетърпеливо. Не си мислете, че младежът от Торонто няма връзка с ума си, а вижте каква е историята.

Младеж предложи околосветско пътешествие на момиче, чието име съвпада с това на бившето му гаджеПреди седем месеца, през май 2014 г., Джордан и бившата му приятелка Елизабет Галахър резервират два самолетни билета на скандално ниска цена, но съдбата след повече от месец разделила пътищата им. Билетите не подлежат на връщане, защото са поименни и ще изгорят, ако не бъдат използвани от притежателите си. Ето защо загубилият любовта си, но не и чувството си за хумор канадец решил да осъществи така или иначе планираното околосветско пътешествие с друга жена, но със същото име.

Естествено куриозна вест била разпространена мълниеносно в социалните мрежи, след като Джордан пуснал обявата с неочакваното предложение в интернет.

Очаквано младежът бил залят от мейли. Сред тях имало такива от 18 дами с канадско гражданство и име досущ като на бившата изгора на Аксани.

Младеж предложи околосветско пътешествие на момиче, чието име съвпада с това на бившето му гадже

След кратко преглеждане на профилите в социалните платформи и електронните писма на желаещите да прекосят надлъж и нашир света с непознат в самолет, невъобразимо щастливият млад мъж се спрял 23-годишната Елизабет Галахър.

Девойката е от град Коул Харбър, Нова Скотия.

Двамата са обещали да споделят с приятелите си навреме дали ще се получи нещо помежду им по време на общата им въздушна обиколка на земята.

И въпреки че Джордан е уверил компанията за околосветски пътешествия Marriott International, че по време на екскурзията отношенията му с "новата" Елизабет ще бъдат само платонични, фирмата им е запазила отделни стаи в хотелите, където ще отседнат.

И ние сме в очакване на снимки от предизвикателството.

Самолетните билети са за 21 декември. Пътешествието около света започва от Ню Йорк и ще продължи през Милано, Прага, Париж, Банкок и Ню Делхи, за да завърши в Торонто на 8 януари 2015 г.

 

Коментирайте

Вижте още

news_pict_20181218155930000000.jpg
Wizz Air стартира нови 6 дестинации от Варнаповече
news_pict_20190103163034000000.jpg
Райънеър отчете спад в печалбата сиповече
news_pict_20180709134239000000.jpg
Аерофлот стартира ежедневни полети от Бургас до Москваповече

Коментари

0

Търси самолетни билети

Брой пътници според възрастта (макс. 9 души)
18+ г
12-18
2-12г
0-2г
Самолетни билети Варна - Кьолн
40 EUR