Нова възможност за работа в авиокомпания easyJet

3496
04.12.2014

Ако сте от талантливите и мислещите перспективно, притежавате правилната комбинация от бизнес осведоменост, аналитичен поглед и търговски нюх... В същото време подхождате със страст, грижа Ви е за това, което вършите и го намирате за забавно... То Вие задължително трябва да се присъедините към изключително успешната програма за развитие и кариера в авиокомпания easyJet!

С тези думи една от най-големите нискотарифни авиокомпании в Европа стартира за четвърти пореден път подбора си на студенти за работа през 2015 и 2016 година. Амбициозната програмата на нискотарифната easyJet даде началото си през 2011 година. Check.BG е един от майлкото сайтове, който Ви уведомява за възможността за работа в тази авиокомпания.

Одобрените кандидати по програмата започват работа в двугодишен цикъл. За тези две години освен възможността за натрупване на практически опит в основните отдели на превозвача като "Операции", "Финанси", "Проекти", "IT", "Търговски", "Маркетинг" и "Човешки ресурси", всеки от кандидатите има шанса за постоянна работа в зависимост от показаните резултати.

Побързайте! Свободните местата за прием на студентите са обявени на адрес:

http://careers.easyjet.com/graduates/

Краен срок 11 януари 2015 г.

За да кандидатствате в европейската кариерна програма на easyJet, трябва да подадете молбата си с актуална автобиография онлайн. Процесът по одобрение ще продължи с покана да завършите няколко онлайн теста и оформяне на Ваш личен профил. След като изпълните указанията в отделните етапи, Вашата кандидатура ще бъде разглеждана и подложена на отсяване. Всички одобрени кандидати ще получат място в двугодишната програма за кариерно развитие и възможност за работа.

Авиокомпания easyJet декларира ангажимента си за професионално развитие на всички участници в програмата като предоставя всички необходими условия и възможности за това. Стартът се дава със стабилна въвеждаща програма и ментор по време на цялото обучение, който ще подпомага участниците с бизнес съвети и насоки за цялостно кариерно развитие. Гарантира се работа по редица ключови проекти, а очакванията от всеки участник са за напредък и високи резултати.

Възможност да се включат в програмата, която е със силен европейски акцент, имат студенти с най-различни националности. Позиционирането е предимно в главния офис в Лондон, Великобритания. Потенциална възможност за работа има и в мрежата от офиси във Франция, Италия, Германия, Португалия или Швейцария. Кандидатите трябва да са наскоро завършили студенти или такива, на които предстои дипломиране, с отлични постижения по време на обучението и с готовност да се установят в една от посочените държави.

Коментирайте

Вижте още

news_pict_20181218155930000000.jpg
Wizz Air стартира нови 6 дестинации от Варнаповече
news_pict_20190103163034000000.jpg
Райънеър отчете спад в печалбата сиповече
news_pict_20180709134239000000.jpg
Аерофлот стартира ежедневни полети от Бургас до Москваповече

Коментари

0

Търси самолетни билети

Брой пътници според възрастта (макс. 9 души)
18+ г
12-18
2-12г
0-2г
Самолетни билети София - Париж
20 EUR