Евтини самолетни билети след празниците

2874
06.01.2012

Изключително примамливи оферти за полети вече предлагат както нискотарифните, така и редовните компании до края на зимното разписание. Евтини самолетни билети от авикомпаниите могат да се закупят не само за повечето европейски градове, но и за трансконтинентални дестинации. От намалените цени пътниците могат да се възползват най-вече за полети до края на месец март.

Полетите на нискотарифната компания Wizz Air за януари, февруари и март до Франкфурт Хан (Frankfurt Hahn) започват от 20 евро за посока. Същите са цените и за самолетни билети до Италия за Венеция Тревизо, Милано и Болоня. За Париж цените стартират от 30 евро. Конкурентната компания easyJet също предлага добри оферти. Примамливи цени за самолетни билети до Лондон и Манчестър има дори и през месец април. Забелязват се и сериозни разлики на цените в съседни дни, което се обяснява с амбицията на компаниите да напълнят всички незаети места, макар и в по-слабия период след Новогодишните празници. Местата на ниска цена, обаче са лимитирани и желаещите да се възползват от офертите трябва да резервират бързо.

Последните справки и анализи показват, че твърдението за високи цени през уикенда е заблуда. Изгодни полети могат да се намерят дори и през почивните дни. Друга хитрост е резервацията да се прави малко след полунощ в средата на седмицата. Моментът за закупуване на самолетни билети, сега в средата на януари, е доста подходящ и заради края на ученическите ваканции. Интересен факт е, че търговският нюх на превозвачите изобщо не подценява ученическите почивки. Именно тогава повечето хора планират семейни пътувания, трафикът е засилен, а това е предпоставка за по-високи цени.

Разнообразни промоции за пътувания до края на зимния сезон предлагат и България Ер, Австрийските и Чешките авиолинии.

Не пропускайте шанса си да летите изгодно! Не отлагайте резервацията си за последния момент!

Удобство в формата за търсене на полети и резервация на самолетни билети през Чек.БГ е добавената опция "+/- 2 дни". Избирайки я, ще можете да сравнявате цените за съседни дни, с цел намиране на най-изгодната оферта. Често компромисът със смяната на дата, спестява не малка сума пари.

Ако имате нужда от съдействие или желаете консултация, можете да направите резервация на самолетни билети и по телефона всеки ден от понеделник до петък от 8 до 22 ч. и събота и неделя от 10 до 18 ч. на телефон 02/4395046.

Коментирайте

Вижте още

news_pict_20181218155930000000.jpg
Wizz Air стартира нови 6 дестинации от Варнаповече
news_pict_20190103163034000000.jpg
Райънеър отчете спад в печалбата сиповече
news_pict_20180709134239000000.jpg
Аерофлот стартира ежедневни полети от Бургас до Москваповече

Коментари

0

Търси самолетни билети

Брой пътници според възрастта (макс. 9 души)
18+ г
12-18
2-12г
0-2г
Самолетни билети София - Букурещ
42 EUR