Без любовна връзка приключи околосветско пътешествие със самолет между двама непознати

1889
14.01.2015

Без наличие на каквито и да е чувства приключи околосветското пътешествие между канадец и съвсем непозната млада дама, която носи пълното име на бившата му приятелка.

28-годишният млад мъж Джордан Аксани от Торонто отведе на 3-седмична околосветска обиколка със самолет напълно непозната жена със същото име като това на екс годеницата му.

След като кацнаха обратно на летището в Ню Йорк Джордан увери журналистите, които чакаха на терминала, че не е открил избраницата на сърцето си в момичето, с което е пътувал по света. Аксанти, обаче заяви, че двамата ще си останат приятели.

След околосветско пътешествие жената, която носи името на бившата годеница на 28-годишния Джордан Аксанти, не отговори на чувствата на младежа.Историята е изключително интересна. В края на миналата пролет 28-годишният Джордан и тогавашното му гадже Елизабет Галахър си купили безбожно евтини самолетни билети за пътешествие около света със самолет. Малко след това връзката, която била в напреднала фаза на ниво годеници, се разпаднала.

Самолетните билети не можело да се върнат, тъй като били поименни и в промоция. Джордан не искал просто да ги хвърли неизползвани и му хрумнала невероятна идея. Предложил в интернет единия самолетен билет на жена, която носи абсолютно0 същото име, като това на бившата му изгора. Нестандартната идея била, за да може да сподели така мечтаното пътуване около земята с някого.

След като Аксани пуснал обявата си, получил хиляди електронни писма. Сред тях, обаче едва 18 от дами, които носят името Елизабет Галахър и притежават канадски паспорти. Младият мъж се спрял на 23-годишната Елизабет Куин Галахър. Тя е родом от Коул Харбър, Нова Скотия.

Снимки от 3-седмичното нестандартното околосветско пътешествие.Както samoletnibileti.check.bg вече писа двамата отлетяха със самолет на голямо пътуване малко преди Коледа. Младата жена потвърди пред местен канадски телевизионен канал, че пътуването за нея е било изключително странно.

Още в началото тя е предупреди и младежа, и компанията, която предлага промоцията, че е обвързана. От туроператорът дори им запазиха отделни стаи в хотелите, където са пребивавали по време на околосветското им пътешествие. "Любовна история не е имало, а приятелство като това между сестра и по-големия й брат", категоричен е авантюристът Джордан Аксани.

След като двамата отлетяха на 21 декември миналата година от Ню Йорк те кацнаха последователно на летищата в Милано, Прага, Париж, Банкок и Хонконг. Не са успели да получат визи за Индия, което отменило посещението им в азиатската държава.

Коментирайте

Вижте още

news_pict_20181218155930000000.jpg
Wizz Air стартира нови 6 дестинации от Варнаповече
news_pict_20190103163034000000.jpg
Райънеър отчете спад в печалбата сиповече
news_pict_20180709134239000000.jpg
Аерофлот стартира ежедневни полети от Бургас до Москваповече

Коментари

0

Търси самолетни билети

Брой пътници според възрастта (макс. 9 души)
18+ г
12-18
2-12г
0-2г
Самолетни билети София - Занзибар
694 EUR