Самолетни билети до Хамбург

Самолетни билети до Хамбург

Умело съчетание от класически северен градски бит и омайваща природа - това е Хамбург, един от най-красивите големи европейски градове. Тук ще откриете резнообразна палитра от ресторанти, хотели, магазини и театри, изтънчени плажни ивици край река Елба и свежозелени брегове на другата водна артерия - р. Алстер. Със сигурност ще ви впечатли оживеното пристанище на северния немски град с над 12-вековна история.

Неслучайно Хамбург стана зелената столица на Европа през 2011 г., след като по-голямата част от града е запълнена от зони за активна почивка, гори и защитени зони. Ефектни фонтани, бистри езера и обилна зеленина в симбиоза с пулсиращото икономическо сърце на големия северен град на Германия показват, че градската среда и природата умело могат да съжителстват повече от хармонично.

Неповторимият морски чар на ханзейския град се допълва от прастанищния колорит - китните плажове, отличителните кейове и скътани пристани. Усетете духа на Северно море с акостиралите за малко красиви круизни кораби, магичните размери на контейнеровозите и умело реставрираните кораби, превърнати в музеи. Задължително трябва да видите старите мостове на историческия квартал Speicherstadt и неговите складове. Именно в Хамбург е и най-големият модел на железница в света - Miniatur Wunderland.

Не си мислете, обаче, че Хамбург предлага само историческа разходка назад във времето. Тук ще откриете изискани бутикови магазини, търговски центрове с последни колекции на големите марки за дрехи. Като падне вечерта пред Вас изборът е труден - повече от 300 музикални пъба, театъри, вариетета, камерни сцени и задължителната внушителна концертна зала "Филхармонията на Елба" - последната емблема на пристанищния град.

Тук всеки сезон имате повод за празнуване - през пролетта ще отбележите подобаващо празникта на цъфналата японска вишна, по рождественските празници ще се стоплите с греяно вино по коледните базари почти на всеки ъгъл в централен Хамбург, а всяка неделя ще усетите пищността на Северно море по време на един от най-оживените рибни пазари в Европа.

Цени на евтини самолетни билети

(двупосочни с включени летищни такси)

До Хамбург
От Хамбург

Търсене на самолетни билети с дати по Ваш избор

 
Брой пътници според възрастта (макс. 9 души)
18+ г
12-18
2-12г
0-2г

Полезна информация за Хамбург

 

ЛЕТИЩЕТО НА ХАМБУРГ

Hamburg Fuhlsbuеttel Airport - летището обслужва абсолютно всички вътрешни и международни полети до Хамбург. Аеропортът е сравнително близо до сърцето на северния немски град. Бързо и евтино придвижване предлага редовния подземен влак S1. С него ще стигнете до Hamburg Haubtbahnhof на всеки 10 минути. Билетът струва 2.80 евро, а времето за трансфер е 25 мин.

Може да използвате и услугите на автобуси с номера 26, 39, 274, 292 и нощния 606, които ще откриете точно пред Вашия терминал. Цената и на автобусния билет е 2.80 евро.

И с такси може да се придвижите навсякъде от летището на Хамбург. Трансферът до центъра на града излиза 25 евро, а времето за придвижване - до половин час.

 

 

ПОЛЕТИ ДО ХАМБУРГ

До северния германски град Хамбург летят самолети от София, Бургас и Варна. Удобни полети има и от Букурещ и Солун.

 

  • От София до Хамбург

Евтини самолетни билети може да резервирате тук, на сайта Check.BG. Полети предлагат австрийските авиолинии, Lufthansa и Air Berlin. И трите авиокомпании летят с прехвърляне до северния град всеки ден от София.

 

  • От Варна до Хамбург и от Бургас до Хамбург

За всички, които живеят около Черноморието най-добрите опции до Хамбург са полетите на Air Berlin, Lufthansa и австрийските авиолинии от морлската ни столица Варна. Само през лятото може да се възползвате от чартърни самолети до Хамбург. Полетите се изпълняват не само от Варна, но и от Бургас.

 

  • От Букурещ до Хамбург

Безбожно евтини самолетни билети предлагат и авиокомпаниите, които оперират на летище Хенри Коанда в Букурещ. Редовно по маршрута летят самолетите на чешките и австрийските авиолинии, KLM, Air Berlin и Lufthansa. Резервирайте и за тях билетите си от Check.BG.

 

  • От Солун до Хамбург

Полети до Германия може да резервирате и от летището на Солун. Директно до Хамбург летят самолетите на Germanwings и Air Berlin. Авиокомпаниите Lufthansa, Aegean и Austrian Airlines също поддържат дестинацията.

Резервация по телефон

02 905 10 82

Обадете ни се, за да получите информация за евтини самолетни билети или да резервирате полет.

пон-пет: 8-20 ч.   съб-нед: 10-18 ч.
Самолетни билети София - Милано
20 EUR
Wizz Air стартира нови 6 дестинации от Варнаповече