Топ авиокомпании в Check.bg за м. ноември 2018

Wizz Air (Уиз Еър)

Полети от България: София, Варна и Бургас
Билети, промоции и информация за Wizz Air (Уиз Еър)

easyJet (ИзиДжет)

Полети от България: София
Билети, промоции и информация за easyJet (ИзиДжет)

Bulgaria Air (България Ер)

Полети от България: София, Варна и Бургас
Билети, промоции и информация за Bulgaria Air (България Ер)

Авиокомпании

Популярни

Авиокомпания България Ер е националният авиопревозвач на България със седалище - столичното летище София. Bulgaria Air работи под това име от месец ноември 2002 г. и стартира своята дейност още през декември същата година.

Всички

Авиокомпания Aer Lingus е ирландският национален авиопревозвач със седалище в Дъблин. Стартира през 1936 г. като първият полет се извършва едва ден след създаването на компанията - малкият самолет De Havilland 84 прелита разстоянието от летище Baldonnel Airfield в Дъблин до Белфаст.
Авиокомпания Aeroflot е най-големият държавен превозвач в Русия и една от най-старите авиокомпании в света. В миналото това е била единствената авиокомпания на СССР и най-голямата такава в света.
Еър Канада е най-големият авиопревозвач в Канада и продава самолетни билети за полети до 178 дестинации, по които извършва както пътнически, така и карго превози.
Air France е френският национален авиопревозвач. Главното седалище на компанията се намира на летище Шарл де Гол, в покрайнините на Париж. Официално първият полет на Еър Франс се осъществява през месец юли 1946 г. по дестинацията Париж - Ню Йорк.
Altialia e италианският национален превозвач, една от най-старите и най-известните авиокомпании в цяла Европа. Наименованието на авиокомпанията произлиза от свързването на италианските думи Ali, което означава крила и Italia (Италия).
Austrian Airlines е национална австрийска авиокомпания и е създадена през 1958 г. а от март 2000 г. е член на най-големия съюз на авиокомпаниите в света - Star Alliance. Австрийският нискотарифен превозвач е в група с Lauda Air и Austrian Arrows.
British Airways е национален превозвач на Великобритания. Компанията е и най-големият превозвач в Обединеното Кралство на база на големина на флота, международни полети и международни дестинации.
Авиокомпания България Ер е националният авиопревозвач на България със седалище - столичното летище София. Bulgaria Air работи под това име от месец ноември 2002 г. и стартира своята дейност още през декември същата година.
Cathay Pacific е превозвач със световен рейтинг и обхват, и принадлежи към авиационния съюз Oneworld. Катай Пасифик е една от най-рентабилните, стратегически и добре развиващи се самолетни линии в света.
Czech Airlines са чешки самолетни авиолинии, създадени от правителството на Чехословакия през октомври 1923 г. През същата година самолет на чешкия превозвач извършва своя първи вътрешен полет от Прага до Братислава.

Търси самолетни билети

Брой пътници според възрастта (макс. 9 души)
18+ г
12-18
2-12г
0-2г
Самолетни билети Варна - Берлин
44 EUR
Wizz Air стартира нови 6 дестинации от Варнаповече