Топ авиокомпании в Check.bg за м. ноември 2018

Wizz Air (Уиз Еър)

Полети от България: София, Варна и Бургас
Билети, промоции и информация за Wizz Air (Уиз Еър)

easyJet (ИзиДжет)

Полети от България: София
Билети, промоции и информация за easyJet (ИзиДжет)

Bulgaria Air (България Ер)

Полети от България: София, Варна и Бургас
Билети, промоции и информация за Bulgaria Air (България Ер)

Авиокомпании

Популярни

Wizz Air (Уиз Еър)

Полети от България: София, Варна и Бургас
Авиокомпания Wizz Air е полско-унгарска нискотарифна компания със седалище в Будапеща, Унгария. Създадена е през юни 2003 г., а инициатори за създаването й са 6 души начело с Йозеф Варади - изключителни специалисти с богат опит, както и с редица професионални постижения в областта на авиацията.
Easy Jet е британски нискотарифен авиопревозвач и съществува от 1995 г. Същевременно е и една от най-големите нискотарифни авиокомпании в Европа. Главното седалище се намира на летище Лондон Лутън.
Авиокомпания България Ер е националният авиопревозвач на България със седалище - столичното летище София. Bulgaria Air работи под това име от месец ноември 2002 г. и стартира своята дейност още през декември същата година.

Всички

Авиокомпания Aer Lingus е ирландският национален авиопревозвач със седалище в Дъблин. Стартира през 1936 г. като първият полет се извършва едва ден след създаването на компанията - малкият самолет De Havilland 84 прелита разстоянието от летище Baldonnel Airfield в Дъблин до Белфаст.
Авиокомпания Aeroflot е най-големият държавен превозвач в Русия и една от най-старите авиокомпании в света. В миналото това е била единствената авиокомпания на СССР и най-голямата такава в света.
Авиокомпания AeroSvit е най-младият нискотарифен превозвач в Европа със седалище в Киев, Украйна. Създадена през 1994 г., първите си полети извършва през април по маршутите от Киев до Тел Авив, Одеса, Солун, Атина и Ларнака.
Еър Канада е най-големият авиопревозвач в Канада и продава самолетни билети за полети до 178 дестинации, по които извършва както пътнически, така и карго превози.
Air France е френският национален авиопревозвач. Главното седалище на компанията се намира на летище Шарл де Гол, в покрайнините на Париж. Официално първият полет на Еър Франс се осъществява през месец юли 1946 г. по дестинацията Париж - Ню Йорк.
Altialia e италианският национален превозвач, една от най-старите и най-известните авиокомпании в цяла Европа. Наименованието на авиокомпанията произлиза от свързването на италианските думи Ali, което означава крила и Italia (Италия).
Austrian Airlines е национална австрийска авиокомпания и е създадена през 1958 г. а от март 2000 г. е член на най-големия съюз на авиокомпаниите в света - Star Alliance. Австрийският нискотарифен превозвач е в група с Lauda Air и Austrian Arrows.
BMI Baby (рекламно bmibaby) e британски нискотарифен превозвач със седалище в Дерби. Стартира своята дейност през януари 2002 г. и е дъщерно дружество на авиокомпания BMI British Midland.
British Airways е национален превозвач на Великобритания. Компанията е и най-големият превозвач в Обединеното Кралство на база на големина на флота, международни полети и международни дестинации.
Авиокомпания България Ер е националният авиопревозвач на България със седалище - столичното летище София. Bulgaria Air работи под това име от месец ноември 2002 г. и стартира своята дейност още през декември същата година.

Търси самолетни билети

Брой пътници според възрастта (макс. 9 души)
18+ г
12-18
2-12г
0-2г
Самолетни билети София - Задар
26 EUR
Wizz Air стартира нови 6 дестинации от Варнаповече