Самолетните куриози на седмицата идват от Малта и Уелс (галерия и видео)

877
19.06.2015

Италианците винаги са изумявали света с крайните си емоционални изблици. Нещо такова се е получило и преди дни, когато момче и момиче от Ботуша се опитали да хванат самолет като тичали пред него на пистата и то преди той да излети!

Младите и очевидно безразсъдни младежи били закъснели за полета си от летището в Малта. Енрика Аполонио и Матео Клементи попаднали в капан от задръстване по пътя към аеропорта.

Когато най-сетне стигнали до летището, гейтът за техния полет бил вече затворен. Каква смелост се изисква, за да отидеш на съседния гейт, да отвориш аварийната врата към пистата и да тичаш право срещу самолета, махайки на пилота да спре рулирането и да те качи на борда!

Момче и момиче от Италия се опитали да хванат самолет като тичали пред него на пистата и то преди той да излети!

Самолетът на Ryanair вече бил готов да се насочи към мястото за излитане, двигателите работели, а стълбата за пътниците била премахната.

Матео и Енрика, разбира се били задържани от летищните власти. Днес на двамата им е била наложена глоба от 2329 евро.

Енрика Аполонио и Матео Клементи попаднали в капан от задръстване по пътя към аеропорта.

Техният адвокат обяснил на съдебния състав, в опит да смекчи санкцията, че мис Аполонио била рожденичка в деня на опасната младежка лудост и двамата с приятеля й направили този неприятен опит с риск за живота си, тъй като младата дама искала да празнува заедно със своето семейство.

На друг остров, Великобритания, двама пилоти прелетяха заедно с два самолета през един и същи хангар в Уелс.

Стив Джоунс и Пол Боном осъществили опасния номер с два аеробатични самолета Xtreme Air XA41.

Скоростта, с която направили опасния въздушен експеримент била около 300 км/ч. Самото хале е с височина седем метра и 60 сантиметра.

Скоростта, с която направили опасния въздушен експеримент била около 300 км/ч. Самото хале е с височина седем метра и 60 сантиметра.

Двамата капитани на въздушните машини трябвало да имат предварително разрешение от авио властите, които са гледали на място изключително рискованата маневра.

Скоростта, с която направили опасния въздушен експеримент била около 300 км/ч. Самото хале е с височина седем метра и 60 сантиметра.Стив

Джоунс и Пол Боном летят от четвърт век заедно. Двамата са осъществили опасния номер с два аеробатични самолета Xtreme Air XA41.

Коментирайте

Вижте още

news_pict_20170719164343000000.jpg
Ръчният багаж на Wizz Air - изцяло безплатен от края на октомври 2017повече
news_pict_20170622121658000000.jpg
Лятна промоция на Wizz Air за всички полети до Лондонповече
news_pict_20170310142644000000.jpg
Wizz Air с нов полет от София до Братислава. Евтини билети от 2,99 евро до много дестинацииповече

Коментари

0

Търси самолетни билети

Брой пътници според възрастта (макс. 9 души)
18+ г
12-18
2-12г
0-2г
Самолетни билети София - Сингапур
420 EUR